Välkommen till Grit Games

Om oss

Grit Games är en del av Grit Academy Malmö. Det är en yrkeshögskola inriktad åt spelindustrin med nya, spännande utbildningar till spelprogrammerare, speldesigner och spelgrafiker. Efter flertalet år av att hålla utbildningar inom IT och programmering blev spelutveckling ett naturligt nästa steg för skolans vidareutveckling. Som den senaste medlemmen i Grit Academy-familjen strävar Grit Games efter att upprätthålla samma värdegrunder och arbetssätt som gjort Grit Academy unik inom utbildningsväsendet; det vill säga kombinationen av kunskap och beteende.

Grit Academy grundades 2018 av Eric Badeur, som utifrån sin bakgrund som pedagog och civilekonom identifierade ett perspektiv som saknades inom utbildningsväsendet – vikten av attityd för att utvecklas och nå framgång.

Våra värderingar kan sammanfattas till ett ord: Grit. Grit betyder ihärdighet, målmedvetenhet – att inte ge upp. Därför fokuserar våra utbildningar på mer än att bara utbilda, vi siktar även på att utveckla. Det som skiljer oss från traditionella institutioner är att vi kombinerar inlärning och kunskap med beteende och personlig utveckling – i syftet att uppmuntra rätt attityd för att lyckas i arbetslivet. Detta är något som bekräftats av och regelbundet uppskattats av arbetsgivare vi samarbetat med genom åren.

Grit Academys värderingar och arbetssätt bygger på en önskan att få människor att växa. Vi tror starkt på att alla människor har en enorm potential, och att man med rätt stöd kan nå högre mål än vad man tidigare trott var möjligt. Vi har utbildningar inom försäljning, IT och digital media som alla strävar efter att ge våra studerande bästa möjliga förutsättningar för att lyckas och fortsätta utvecklas.

Idag finns Grit Academy på tre orter; Malmö, Helsingborg och Linköping. Vi fortsätter därför med vår strävan efter att vara mer än bara utbildning – vi är ett utvecklingsföretag – både för våra studerande och för oss själva.

”Efter över tjugo år som utbildare är jag fast övertygad om att talang är överskattat. De personer som har ansträngt sig mest kommer längst, i längden. Jag skulle vilja påstå att de personer som säger att de inte har en talang flyr att ta ansvar för att utveckla sin enorma potential.”

Eric Badeur, grundare och rektor
av Grit Academy

Personlig utveckling

Vi tror på var individs inneboende potential

Professionalism

Med pedagogik & kunskap främjar vi rätt kompetenser

Engagemang

Allt börjar med en önskan att göra skillnad

Grit

Med framåtanda och ihärdighet når vi framgång

Vad innebär grit?

Forskning visar att det varken är talang eller gener som är avgörande när det kommer till framgång – utan passion, uthållighet och karaktärsstyrka. Det är detta som är begreppet grit; egenskapen att inte ge upp vid motgångar. Denna egenskap går att förvärvas, och är en viktig del av grunden som utgör Grit Academys verksamhet.

Hos oss innebär grit att du utvecklar rätt attityd och förhållningssätt för att lyckas i arbetslivet – oavsett vilken karriär du väljer.

Vad vi erbjuder

Hos oss får du yrkeskompetens, en yrkeshögskoleexamen och möjligheten till personlig utveckling. Vi erbjuder dig verktygen och kunskaperna för att nå framgång. Våra utbildningar är baserade på beprövande pedagogiska metoder och över tjugo års utbildningserfarenhet och är därtill skräddarsydda för att möta arbetslivets behov.

Vi söker Dig som vill anta utmaningen och investera i din utveckling och framtid.
Är du redo?

Identitet

Vi är inget utbildningsföretag, utan ett utvecklingsföretag. Här kombinerar vi kunskap, pedagogik och beteende för att bemöta kompetensbehovet på arbetsmarknaden

Mission

Vi utvecklar människor med ambition och potential till att bli kompetenta yrkesutövare med eget driv, uthållighet och handlingskraft

Vision

Vi strävar efter att bli en ledande akademi som förenar kunskap med beteende. Allt för att optimera människors lärande och personliga utveckling